ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΜΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2025-2026
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 17-10-2025
| ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ | ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΩΡΕΣ | ΜΑΘΗΜΑ | ΔΙΔΑΣΚΩΝ |
| 1η | Παρασκευή 17-10-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΘΩΜΑΡΕΪΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ |
| Σάββατο 18-10-25 | 10:00-16:00 | Τεχνολογία νερού και φυτικών προϊόντων | 10:00-13:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 13:00-16:00 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ | |
| 2η | Παρασκευή 24-10-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΘΩΜΑΡΕΪΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ |
| Σάββατο 25-10-25 | 10:00-16:00 | Τεχνολογία νερού και φυτικών προϊόντων | 10:00-13:00 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ 13:00-16:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ | |
| 3η | Παρασκευή 31-10-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΘΩΜΑΡΕΪΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ |
| Σάββατο 01-11-25 | 10:00-16:00 | Τεχνολογία νερού και φυτικών προϊόντων | 10:00-12:00 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ 12:00-14:00 ΜΩΡΙΚΗ ΑΜΑΛΙΑ 14:00-16:00 ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ | |
| 4η | Παρασκευή 07-11-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ |
| Σάββατο 08-11-25 | 10:00-16:00 | Τεχνολογία νερού και φυτικών προϊόντων | 10:00-12:00 ΜΩΡΙΚΗ ΑΜΑΛΙΑ 12:00-14:00 ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 14:00-16:00 ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ | |
| 5η | Παρασκευή 14-11-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ |
| Σάββατο 15-11-25 | 10:00-12:00 12:00-16:00 | Τεχνολογία νερού και φυτικών προϊόντων Εφαρμοσμένες διεργασίες μηχανικής και επεξεργασίας τροφίμων | 10:00-12:00 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ 12:00-16:00 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | |
| 6η | Παρασκευή 21-11-25 | 17:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων | 17:00-21:00 ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ |
| Σάββατο 22-11-25 | 10:00-16:00 | Εφαρμοσμένες διεργασίες μηχανικής και επεξεργασίας τροφίμων | 10:00-16:00 ΤΣΙΟΠΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | |
| 7η | Παρασκευή 28-11-25 | 17:00-19:00 19:00-21:00 | Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-19:00 ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 19:00-21:00 ΙΜΣΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| Σάββατο 29-11-25 | 10:00-16:00 | Εφαρμοσμένες διεργασίες μηχανικής και επεξεργασίας τροφίμων | 10:00-16:00 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | |
| 8η | Παρασκευή 05-12-25 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-21:00 ΙΜΣΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| Σάββατο 06-12-25 | 10:00-16:00 | Εφαρμοσμένες διεργασίες μηχανικής και επεξεργασίας τροφίμων | 10:00-16:00 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ | |
| 9η | Παρασκευή 12-12-25 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-19.00 ΙΜΣΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 19:00-21.00 ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ ΕΛΕΝΗ |
| Σάββατο 13-12-25 | 10:00-14:00 14:00-16:00 | Εφαρμοσμένες διεργασίες μηχανικής και επεξεργασίας τροφίμων Νομοθεσία τροφίμων | 10:00-14:00 ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 14:00-16:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ | |
| 10η | Παρασκευή 19-12-25 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-21:00 ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ ΕΛΕΝΗ |
| Σάββατο 20-12-25 | 10:00-16:00 | Νομοθεσία τροφίμων | 10:00-12:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 12:00-16:00 ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | |
| 11η | Παρασκευή 09-01-26 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-19:00 ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ ΕΛΕΝΗ 19:00-21:00 ΡΟΟΥΝΤΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΜΠΕΡΤ |
| Σάββατο 10-01-26 | 10:00-16:00 | Νομοθεσία τροφίμων | 10:00-16:00 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ | |
| 12η | Παρασκευή 16-01-26 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-21:00 ΡΟΟΥΝΤΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΜΠΕΡΤ |
| Σάββατο 17-01-26 | 10:00-16:00 | Νομοθεσία τροφίμων | 10:00-14:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 14:00-16:00 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ | |
| 13η | Παρασκευή 23-01-26 | 17:00-21:00 | Μικροβιολογική ασφάλεια και αυθεντικότητα τροφίμων | 17:00-21:00 ΡΟΟΥΝΤΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΜΠΕΡΤ |
| Σάββατο 24-01-26 | 10:00-16:00 | Νομοθεσία τροφίμων | 10:00-16:00 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ | |
| – | – | ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ | ||
| Σάββατο 31-01-26 | 10:00-16:00 | |||
| Παρασκευή 06 | ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ | |||
| Σάββατο 07 | ||||
| Παρασκευή 13 | ||||
| Σάββατο 14 |

